Nuorisotoimen kesätyöprojekti: Nuorten työleiri 2019 arvonta!

Nuorisotoimen työleiriin osallistujat on arvottu!
Hakijoita / ilmoittautuneita oli yhteensä 33. Ennen arvontaa tarkistettiin osallistuneiden ikä ja varmistettiin, että arvontaan osallistuvat ne henkilöt, jotka eivät ole saaneet kaupungin / nuorisotoimen kesätyöpaikkaa edellisvuonna. Jokaisella hakijalla oli oma numero, joka muodostui ilmoittautumisjärjestyksessä. Arvottiin 6 numeroa tytöistä ja 6 numeroa pojista, sekä heille 2 varahenkilöä mahdollisten peruuntumisten varalle. Paikalla olivat nuoriso-ohjaaja Antti Sivonen ja palvelusihteeri Satu Mäntynen. Onnettarena toimi varhaiskasvatuksen toimistosihteeri Pirjo Peräaho. Valituiksi tulivat seuraavat henkilöt:
Sisu Sironen
Juuso Tolppila
Sami Kaski
Veeti Hyvämäki
Niklas Blomberg
Ville-Markus Heikkilä
Mira Turtinen
Aino Moisio
Sanna-Mari Tolppila
Ronja Lauronen
Aura Tannermäki
Katariina Sillantaus

Onnea arvonnassa valituiksi tulleille ja kaikille kiitos osallistumisesta! Leirikirjeet postitetaan valituille lähipäivinä

Kirjoita viesti