Mennään metsään oikein porukalla…Pyhä-Häkkiin nuoret ois tarkoitus lähtee?!

Lähde mukaan retkelle Pyhä-Häkkiin!

Saarijärven vapaa-aikapalvelut järjestää retken Pyhä-Häkkiin  to 27.6.2019.  nuorille, mutta mukaan voivat lähteä kaikenikäiset päivään katsomatta! Retki on maksuton.

Retkiohjelma :


9.00         Lähtö Aarresaaren pihasta / Linja-auto Kärkkäinen
9.30-        Saapuminen Pyhä-Häkkiin ja retkisuunnitelman läpikäynti.
9.45-        Lähdetään ihmettelemään aarniometsän ihmeitä. Matkavauhti 2km/h.      Matkan pituus suuntaansa 1.2 km, yhteensä 2.4 kilometriä. Reitti haarautuu noin puolessa välissä.                                                                                                                              On mahdollisuus kävellä pieni pätkä suon laidassa pitkospuilla tai metsäreittiä pitkin. Saavutaan Kotajärven nuotiopaikalle. Nautitaan makkarat ja nokipannukahvit.

12.15        Lähdetään etenemään kohti parkkialuetta ja paluu Aarresaareen. Ilmoittautumiset 20.6. mennessä  keskiviikon retkelle (seniorit): uimahalli p. 044 4598 278 tai satu.mantynen@saarijarvi.fi torstain retkelle (nuoret): Nuoriso-ohjaaja                    Antti Sivonen p. 044 4598 750

Ilmoittautumiset 20.6.2019 mennessä Antti Sivonen nuoriso-ohjaaja 044-4598750

Retki on osa hanketta, joka on on saanut Aluehallintovirastolta veikkausvoittovaroista myönnettyä valtionavustusta

Kirjoita viesti